Om IFFA.dk

IFFA.dk er en salgs- og fremvisning platform for kreative sjæle, kunstnere og designere. Uanset om du er grøn eller garvet, tilbyder vi dig en gratis platform til eksponering og salg af din kunst. Vi kan varetage alt fra affotografering af dine fysiske værker, markedsføring til kundeservice, print og forsendelse, så du i stedet kan fokusere på det, du elsker og brænder for - at skabe mere kunst.

Dine værker vil blive eksponeret på IFFA.dk , som en masse kreative og anerkendte kunstnere allerede er en del af. Her får du din egen personlige kunstnerside og kollektion, hvor vi samler dine værker, motiver og designs, og et sted hvor du trygt og nemt kan sende dine kunder hen og handle. 

Hos IFFA byder vi ALLE kunstnere og kreative sjæle velkommen, vi synes selv vi har skabt de allerbedste rammer og den fedeste one-stop-shop for dig som kunstner og designer, som ønsker mere tid til alt det sjove og kreative, til glæde for alle os beskuer. 

Hjerteligt velkommen til en ny og tilgængelig platform, hvor kvalitet og integritet er i højsædet, hvor vi giver fordelene, fortjenesten og friheden tilbage til dig som kunstner, hvor nye så vel som etablererede kan inspirere og nyde godt af hinanden, i et sjovt og sundt fælledskab, med andre ligesindet kreative ildsjæle, velkommen til IFFA <3