FAQ - Ofte stillede Spørsmål

Hvor lang er leveringstiden?
Når du placerer din ordre, afsendes den som udgangspunkt inden for 24 timer. Vi anvender GLS til levering af forsendelser. Vi bestræber os på at levere din ordre inden for 1-3 hverdage efter din bestilling.

Kan jeg få lavet mit eget design?
Det kan du tro! Send og en mail med billede og en beskrivelse af hvordan du ønsker printet. Bemærk at billedet skal være i en printvenlig opløsning. Eget trykdesign kan ikke returneres.

Jeg ønsker at returnere en ordre?
Hvis du ønsker at returnere en ordre, skal du kontakte vores kundeservice skriftligt på e-mail ”kontakt@iffa.dk.” Din ordre må ikke have været beskadiget, vasket eller være taget i brug. Hvis en ordre returneres hvor produktets stand er forringet siden du modtog forsendelsen, vil vi returnere et beløb tilsvarende produktets nye værdi.

Hvilket papir anvendes til plakater?
Alle vores plakater trykkes som udgangspunkt på kvalitetspapir af 240g hvilket giver det bedst mulige resultat for plakattryk.

Medfølger der ramme ved køb af en plakat?
Alle billedrammer er som udgangspunkt tilkøb, og medfølger ikke medmindre det tilvælges eller købes separat.

Jeg har fortrudt min ordre?
Hvis du fortryder din bestilling, skal du hurtigst muligt kontakte os, og gøre os opmærksomme herom. Du skal angive dit ordrenummer som findes i den ordrebekræftelse vi sendte til dig, efter din bestilling.